E-learning, hartstikke Slim!

Trainen met E-learning gebeurt steeds vaker. Er zijn vele voordelen op te noemen van het trainen met E-learning. E-learning verhoogt namelijk de productiviteit en bespaart tijd en reiskosten. De modules zijn te volgen op ieder moment van de dag. De kosten voor de E-learning zijn lager dan de kosten voor een reguliere nascholing. Zowel niet code 95 gerelateerde trainingen, denk hierbij aan BHV, VCA en Heftruckcursus, zijn te volgen via onze E-learning module, maar uiteraard ook code 95 trainingen. Voor code 95 trainingen zijn vanuit het CBR wel een aantal regels opgesteld.

Maximaal uren e-learning:

Er wordt een limiet gesteld aan het aantal uren E-learning dat iemand in een cyclus van 35 uur mag volgen, namelijk 12 uur. Dat wil zeggen dat een (beroeps) chauffeurs maximaal 3 cursussen kan volgen via E-learning. De andere 2 cursussen dienen klassikaal gevolgd te worden, en zo komt elke chauffeur aan 35 uur nascholing die overigens binnen 5 jaar gehaald moet worden.

Hoe ziet een online training van Slim Opleiden eruit?

Onze E-learnings worden op een kwalitatief hoogwaardige manier neergezet, maar vooral op een hele praktische manier. Op deze manier maakt Slim leren gemakkelijk en betaalbaar voor iedereen. De training wordt gestart met een introductie van het onderwerp, vervolgens leer je een aantal praktische vaardigheden, (in diverse video’s wordt het e.e.a. in beeld gebracht), en per hoofdstuk wordt een test afgenomen om te kijken of de kennis bij gebleven is.      

Welke cursussen komen hiervoor in aanmerking? 

In het onderstaand overzicht zie je welke (code 95) mogelijkheden er onder andere zijn.

  • Praktijk Het Nieuwe Rijden (HNR)
  • Praktijk Rijoptimalisatie / Behavior based safety
  • Heftruckcursus
  • VCA cursus
  • BHV / EHBO voor beroepschauffeurs
  • Leefstijl

Zomaar een greep uit onze E-learnings mogelijkheden. Informeer naar meer cursussen.

Subsidiemogelijkheden?

Voor een aantal nascholing code 95 cursussen is er subsidie mogelijk. Om in aanmerking te komen voor deze subsidies moet de organisatie wel aangesloten zijn bij het Sectorinstituut transport & logistiek. Slim opleiden zorgt voor de aanmelding van deze subsidie en bij het afronden van het subsidiedossier.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden met het werken met E-learning? Of wil je weten welke E-learnings modules er nog meer zijn? Neem gerust contact op voor meer informatie, en onze adviseurs vertellen graag meer.

Terug naar het overzicht